Facebook
TITGEMEYER Group/Language

Framtidsorienterad, internationell: TITGEMEYER-gruppen

Partnerbaserat samarbete och internationell närvaro - det är så TITGEMEYER koncernen fungerar.

TITGEMEYER huvudsäte – din samarbetspartner i Tyskland

Djupgående expertis, korta leveranstider och ett stort urval - det är vad namnet TITGEMEYER står för sedan 110 år. Som pålitlig partner i det dagliga livet har specialisterna på huvudkontoret i Osnabrück utvecklat säkra, kvalitativa och kostnadsbesparande lösningar till individuella behov. Nya produkter utvecklas hela tiden i intensivt samarbete med våra partners. Våra konsulter och specialister finns tillgängliga för rådgivning och planering eller för att ta fram kundspecifika koncept.

Vårt produktsortiment för karosseribranschen omfattar kompletta komponenter till chassin och fordonspåbyggnader, chassisystem samt ett brett utbud av distributionsprodukter. Produktsortimentet för infästningsteknologi omfattar blindnitar, gängbussningar och monteringssystem samt lim, tätningssystem och proffsverktyg för montering. Med optimerad logistik säkerställs att alla beställningar levereras snabbt och effektivt från centrallagret i Osnabrück till kunden.


Gebr. TITGEMEYER GmbH & Co. KG
Hannoversche Str. 97
(Navigation: Hettlicher Masch 2)
49084 Osnabrück, Germany
Postfach 43 2049033 Osnabrück, Germany
Telefon: +49 5 41/58 22-0
Telefax: +49 5 41/58 22-490
info@titgemeyer.de
www.titgemeyer.de

TITGEMEYER Wien – Din samarbetspartner i Österrike

Som en erkänd partner för den österrikiska industrin och handeln har TITGEMEYER Wien utvecklats tillsammans med sina kunder sedan 1972. Kunderna i hela Österrike erbjuds produkter och tjänster från TITGEMEYER gruppen. Medarbetarna i vårt österrikiska dotterbolag ger kvalificerad service, råd och vägledning för att hitta den rätta lösningen i vår omfattande snabbmonteringskatalog och bland alla karosserikomponenter.


Gebr. TITGEMEYER GmbH
Brunner Straße 77-79
1230 Wien, Austria
Telefon: +43 (0)1/6 67 90 40-0
Telefax: +43 (0)1/6 67 90 40-20
gtw-vertrieb@titgemeyer.com
www.titgemeyer.at

TITGEMEYER Polska – Din samarbejdspartner i Polen

I polske Sieradz – ikke langt fra byen Łódź og dens 700.000 indbyggere  – finder man Titgemeyer Polska. Fra denne centrale beliggenhed arbejder medarbejderne på det polske salgskontor for deres kunder i Polen. I polen er såvel det store sortiment inden for køretøjskomponenter og de innovative værktøjer og fastgørelsesteknologi stærkt efterspurgt. Kompetente kontaktpersoner hjælper brancheovergribende ved valget af de rigtige løsningsstrategier og produkter.

Titgemeyer Polska sp. z o.o.
Cypriana Bazylika 17
98-200 Sieradz, Poland
Telefon: +48 48 43 828 20 15
sales-pl@titgemeyer.com
www.titgemeyer.pl

TITGEMEYER (UK) Limited – Din samarbetspartner i Storbritannien

TITGEMEYER (UK) Ltd grundades år 1995 som dotterbolag till TITGEMEYER GmbH & Co. KG, Osnabrück i Tyskland. Redan från början har TITGEMEYER (UK) specialiserat sig på leveranser av infästningsdetaljer till industrin, inklusive komplett kundservice som räcker från rådgivning över val av rätt infästning till underhåll av monteringsverktyg. Kunderna kan vara allt från stora tillverkare med massproduktion, såsom fordonsindustrin, till lokala återförsäljare med mindre behov.

År 1999 förvärvade TITGEMEYER (UK) produktionsanläggningar och kunskap om produktion av låsringsbultar. Verksamheten flyttade till nya lokaler innan allt förenades under ett tak. Sedan 1999 har produktionen hela tiden stigit och utökats. TITGEMEYER låsringsbultar används idag i mer än 30 länder i hela världen.


TITGEMEYER (UK) Limited
A2 Link One Industrial Park
George Henry Road
DY4 7BU Tipton, Great Britain
Telefon: +44 (0)1 21/5 57 97 77
Telefax: +44 (0)1 21/5 57 47 77
sales@titgemeyer.co.uksales@titgemeyer.co.uk
www.titgemeyer.co.uk

TITGEMEYER Skandinavien – Din samarbetspartner i Norden

Sedan 1980 är TITGEMEYER Skandinavien ett av Nordens ledande företag med komponenter och lösningar inom karosseribranschen samt för infästningar i den industriella sektorn. Med sitt lager i Danmark och försäljningskontor i de nordiska länderna står våra medarbetare för kompetent rådgivning, snabb service och leveranssäkerhet. TITGEMEYER Sverige tillhandahåller ett stort utbud av karosserikomponenter, lim och tätningssystem, infästningsteknologi, verktyg och kundspecifika komponenter.


TITGEMEYER SKANDINAVIEN A/S
Lunikvej 322670 Greve, Denmark
Telefon: +45 (0) 43/60 09 66
Telefax: +45 (0) 43/69 02 19
info@titgemeyer.dk
www.titgemeyer.dk

TITGEMEYER Sverige – Din samarbetspartner i Sverige

TITGEMEYER Sverige försörjer hela Sverige med komponenter och lösningar inom karosseribranschen samt för infästningar i den industriella sektorn. Med sitt lager i Danmark och säljare i Sverige säkrar våra medarbetare en kompetent rådgivning, snabb service och hög leveranssäkerhet. Titgemeyer Sverige tillhandahåller ett stort utbud av karosserikomponenter, lim och tätningssystem, infästningsteknik, verktyg och kundspecifika komponenter. TITGEMEYER Sverige är en filial till TITGEMEYER Skandinavien A/S.


TITGEMEYER SVERIGE
Box 3218
550 03 Jönköping, Sweden
Telefon: +46 (0) 36/12 83 50
Telefax: +46 (0) 36/12 83 52
info@titgemeyer.se
www.titgemeyer.se

TITGEMEYER Turkey – Din samarbejdspartner i Tyrkiet

Siden 2016 plejer medarbejderne fra Titgemeyer Turkey fra bydelen Atasehir i Istanbul deres kunder fra industri og håndværk i hele landet. Produkter og serviceydelser fra Titgemeyer Group er også højt værdsat og efterspurgt i Tyrkiet. Fremadstræbende brancher har for længst genkendt fordelene ved moderne fastgørelsesteknologier til deres formål og udnytter de økonomiske fordele ved hjælp af funderet rådgivning og produktudvalg direkte på stedet. Titgemeyer Turkey sælger med stor succes også produkter fra forretningsområdet køretøjskomponenter.

Titgemeyer Turkey Baglanti
Teknolojileri San. ve Tic. A.S.
Barbaros Mah. Is Merkezi No.1 Kat: 8 D.58
34746 Atasehir, Istanbul - Turkey
Telefon: +90  216 688 20 27
Telefax: +90  216 688 20 28
info@titgemeyer.com.tr
www.titgemeyer.com.tr

Baker and Finnemore – Storbritannien

Det väletablerade företaget Baker & Finnemore grundades 1850 i Birmingham, England, och producerade ursprungligen fjädrar till reservoarpennor. Sedan 2012 är verksamheten en del av TITGEMEYER-gruppen och idag den ledande tillverkaren av fjäderlås i stål, som säljs under varumärket STARLOCK®. Dessa levereras i många varianter och med tillhörande monteringsverktyg.
STARLOCK® låsbrickor kan användas för att fästa enheter på släta axlar och stift av metall eller plast. Det breda och djupa sortimentet möjliggör en mångfald av användningsområden. De flesta STARLOCK® kan levereras med lock för att dölja fästet och förbättra produktdesignen. Locken finns i olika utföranden och material, inklusive färgad plast och vid behov med företagets namn eller logotyp.


Baker & Finnemore Limited
199 Newhall Street
B3 1SN, Birmingham, Great Britain
Telefon: +44 (0)121 236 2347
Telefax:  +44 (0)121 236 7224
sales@bakfin.com
www.bakfin.com

Rivetec S.R.O. – Tjeckien

RIVETEC grundades 1994 i Albrechtice i Tjeckien och är sedan år 2000 en del av TITGEMEYER-gruppen, med aktuellt huvudkontor i Pisek. Som specialist inom infästningsteknik utvecklar och tillverkar RIVETEC professionella nitverktyg som säljs överallt i världen. Sortimentet omfattar manuella, pneumatiska och elektrohydrauliska verktyg för all slags montering av blindnitar, gängbussningar, låsringsbultar och liknande. Processäkerheten är en viktig förutsättning för effektiv produktion och får allt högre prioritet för industriföretag och bilindustrin. För detta ändamål presenterar RIVETEC en övertygande lösning med ett modernt processtyrningssystem som analyserar och loggar data i alla processteg. Dessutom skräddarsyr RIVETEC automatiserade arbetsstationer för produktionslinjer. RIVETEC’s hängivna kundservice erbjuder teknisk support, utbildning och expertsamråd. RIVETEC säljer TITGEMEYER-gruppens hela sortiment inom infästningsteknik till den östeuropeiska marknaden.


RIVETEC S.R.O
Albrechtice nad Vltavou 16
39816 Albrechtice nad Vltavou, Czech Republic
Telefon: +4 20 (0)3/82 20 67 11
Telefax: +4 20 (0)3/82 20 67 19
info@rivetec.cz
www.rivetec.cz

TS Cargo Control – Tyskland

TS grundades ursprungligen 1982 av Walter Titgemeyer och Walter Schmidt i Wuppertal. ”TS Gesellschaft für Transport und Sicherungssysteme mbH” levererar kvalitetsprodukter under mottot ”Säkerhet – Made in Germany”. Stigande lagliga och kommersiella säkerhetskrav för chaufförer och gods kräver anpassade lösningar för en både praktisk och säker godstransport. TS erbjuder ett antal innovativa produkter inom ett omfattande och mycket kompetent produktsortiment. Under varumärket BISON har otaliga produkter för lastsäkring tagits fram som genom åren blivit branschstandard. Bison är idag marknadens utvecklingsdrivande varumärke för fraktsäkerhet. Idag är TS specialist på lastsäkring och, med en betydande ökning av produktionskapaciteten, en av de ledande tillverkarna av säkerhetssystem och kundanpassade lösningar för nyttofordon. Även på den europeiska och internationella marknaden spelar TS en allt viktigare roll, med stöd av Titgemeyer-gruppen. För detta ändamål upprätthåller TS ett nära samarbete med användare, forskare och myndigheter. Genom utveckling av partnerskap skapar TS nya och funktionella produkter som i slutändan ökar trafiksäkerheten.


TS Gesellschaft für Transport- und Sicherungssysteme mbH
Haßlinghauser Straße 15658285 Gevelsberg, Germany
Telefon: +49 (0) 23 32/6 63 78-0
Telefax: +49 (0) 23 32/6 63 78-78
ts@cargocontrol.de
www.wir-sind-ladungssicherung.de

back to top