Facebook
TITGEMEYER Group/Language

Lim-, fog och golvbeläggning

Titgemeyer är distributör av Kömmerling lim och fogprodukter i Skandinavien.  Kömmerling har mer än 120 år producerat lim och fogprodukter och är idag en av de största producenter i världen.

I vår nya katalog på lim, fogprodukter och golvbeläggning, finner du ett brett utbud av Kömmerlings lim och fogprodukter baserat på polyurethan (PUR) och silanmodifierad polymer (SMP). Det finns både 1 komponent och 2 komponents produkter, där var och en har sina styrkor. PUR har sin stora styrka i 2 komponents limtyperna och används oftast i sandwichproduktion. 1 komponents PUR produkter kännetecknas vid att var prisattraktiva och har hög vidhäftning på de flesta material.

SMP produkterna är utan isocyanater och silikon och kan därför användas utan att användaren behöver särskild utbildning, och i de flesta fall inget speciellt utsug. SMP produkterna har god vidhäftning på de flesta underlag utan användning av primer. Även SMP produkterna som ISR 70-03 och ISR 70-05 från Bostik hittar du i katalogen. I katalogen hittar du också de förbehandlingsprodukter som behövs för att du ska uppnå det bästa resultatet i din applikation. Slutligen har vi även verktygen som ger dig den bästa och mest ekonomiska utnyttjandet av materialet. Verktygen kan fås både som manuella, luftdrivna och batteridrivna.

Söker du en slitstark golvbeläggning, hat TITGEMEYER marknadens bästa produkter. Körapur 689 från Kömmerling är en 2 komponents PUR baserad golvbeläggning, den är extremt stark och flexibel, beläggningen kan vara blank, halksäkras med sand eller med färgchips. Samma typ av golvbeläggning kan vi leverera från Bostik- Marothaan. Marothaan kan som Körapur 689 halksäkras och dekoreras.

Till hästtransporter, stall mm, har Titgemeyer AntiSlip från Dirim. AntiSlip är en slitstark och stötabsorberande golvbeläggning. Produkten är en 3 komponents naturprodukt, den läggs ut i ett ca 15mm tjockt lager. Slut med gummimattor som glider och genomblöta golv.

Söker du säkerhetsblad på produkterna, kan du hitta dem här

Lim & tätningsband

Tätningsband av PVC - i många olika bredd och tjocklek
Clear Akrylat limband
PE och PUR limband - för emlem, listor m.m.
BUTYL tätningsband
Siaway - halksäker tejp

back to top