Facebook
TITGEMEYER Group/Language

Produkter och tjänster möter de högsta kraven

Karosserikomponenter och monteringsteknik

TITGEMEYER-gruppen är ett av de ledande företagen inom karosserikomponenter och monteringsteknik. Omkring 500 kvalificerade medarbetare utvecklar, tillverkar och levererar genomtestade produkter och branschspecifika lösningar.

Höga kvalitetsstandarder

Namnet TITGEMEYER står sedan minst 110 år för säkerhet, effektivitet och miljövänlighet. Industriprogrammet omfattar mekaniska komponenter som gångjärn, lås, gasfjädrar, tätningslister och liknande. Karosseriprogrammet omfattar komponenter till karosseribranschen och speditörer samt kompletta flakkonstruktioner, levererade som byggsats. Monteringsteknik omfattar blindnitar, gängbussningar och clips-montering, men även tätningsmedel och lim samt tillhörande moderna monteringsverktyg.

En trygg arbetsgivare i regionen

Individuell kundservice, flexibilitet i produktionen och punktliga leveranser gör TITGEMEYER till en pålitlig partner för industrin och karosseribranschen. För många anställda är företaget också en pålitlig arbetsgivare med stort engagemang i utbildning, produktionstekniker, kvalitetssäkring samt administration, logistik och lagerhållning.

Utbildning i framkant

TITGEMEYER erbjuder kunskapsökning och stora karriärmöjligheter med utbildning inom detaljhandel och grossist. Det finns ett tätt samarbete med yrkesskolorna i området.

Platsannonser

back to top